Aangenaam!

Ik ben Marco de Jong, eigenaar van Revolted, een toegewijd webontwikkeling bureau gevestigd in Terwolde. Mijn focus ligt op het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van mijn klanten.

Door proactief met hen mee te denken, zorg ik ervoor dat de softwareoplossingen niet alleen visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook functioneel en effectief in het bereiken van de gestelde bedrijfsdoelen. Mijn missie is om kwalitatief hoogwaardige maatwerk oplossingen te leveren en klanten te helpen groeien en succesvol te zijn in de digitale wereld.

Meer weten over de mogelijkheden voor een website, automatisering van bedrijfsprocessen of een API-integratie met derden?

Revolted, anno 2010

Als een enthousiaste webontwikkelaar met een onstilbare passie voor technologie, besloot ik in 2010 mijn visie om te zetten in een bedrijf dat de kracht van webontwikkeling zou gebruiken om andere bedrijven te verrijken met op maat gemaakte softwareoplossingen.

Bij Revolted gaat het niet alleen om code schrijven. Het gaat erom te begrijpen wat elk bedrijf uniek maakt en hoe technologie kan worden ingezet om die uniciteit te versterken. Elk project is doordrenkt van mijn passie en expertise, en ik ben vastberaden om bedrijven te helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk.

Nu, vele jaren later, ben ik trots op wat Revolted is geworden. Een plek waar technologie en innovatie samenkomen om bedrijven te empoweren en te versterken. Mijn toewijding aan maatwerk softwareoplossingen en het leveren van echte waarde blijft onveranderd.

Sinds onze oprichting heb ik het voorrecht gehad om met geweldige bedrijven te werken en unieke uitdagingen aan te gaan. Mijn doel is altijd geweest om niet alleen software te ontwikkelen, maar oplossingen te creëren die de potentie van elk bedrijf maximaliseren.

Contact

We waarderen uw interesse in onze producten/diensten. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen door het onderstaande formulier in te vullen. We streven ernaar om snel op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw tijd en we kijken ernaar uit om met u in contact te komen!

Liever telefonisch contact? 
Telefoon: +31 (0)6 1212 8084